DAG.26.2.4.2022 OGŁOSZENIE – ZAPYTANIE OFERTOWE NA DOSTAWĘ PRODUKTÓW SUCHYCH
O nas
Celem naszego Domu jest zapewnienie mieszkańcom całodobowej opieki oraz zaspokojenie ich niezbędnych potrzeb zdrowotnych, edukacyjnych, społecznych oraz religijnych. Zakres i poziom świadczonych usług dostosowany jest do indywidualnych potrzeb mieszkańców. Człowiek oraz jego potrzeby postrzegane są indywidualnie i podmiotowo. Misją Domu jest Godne, Aktywne i Bezpieczne Życie.
Kontakt
Dom Pomocy Społecznej
ul. 1-go Maja 79
27-300 Lipsko
Województwo mazowieckie
Tel: 48 3782 342
Email: dyrektor@dpslipsko.pl
Ostatnio dodane
DAG.26.2.14.2024 OGŁOSZENIE – ZAPYTANIE OFERTOWE NA DOSTAWĘ PRODUKTÓW SUCHYCH
Znak sprawy DAG.26.2.14.2024 Lipsko, dnia 19.11.2024 r. OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM
DAG.26.1.4.2024 WYNIK ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO W TRYBIE PODSTAWOWYM NA JEDNORAZOWĄ DOSTAWĘ 34.000 LITRÓW GAZU PROPAN-BUTAN
DAG.26.1.4.2024 Lipsko, dnia 15.11.2024 r. Ogłoszenie o wyniku Dyrektor Domu Pomocy
Znak sprawy DAG.26.2.4.2022 Lipsko, dnia 24.05.2022 r.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM | |
Zamawiający | Dom Pomocy Społecznej w Lipsku
ul. 1 Maja 79, 27-300 Lipsko |
Przedmiot zamówienia | Dostawa produktów suchych typu mąka, cukier, przyprawy. |
Termin wykonania zamówienia | 01.06.2022-31.07.2022 r. |
Zakres zamówienia | Zgodnie z kwestionariuszem ofertowym (załącznik nr 2) |
Tryb postępowania | Wartość netto zamówienia mniejsza od 130.000 zł, Zapytanie ofertowe |
Sposób uzyskania specyfikacji zamówienia publicznego (SZP) | – forma elektroniczna: strona internetowa www.dpslipsko.pl |
Termin składania ofert | 31.05.2022 do godz. 1300 |
Miejsce składania ofert | DPS Lipsko ul. 1 Maja 79, 27-300 Lipsko, Sekretariat |
Warunki oraz oświadczenia i dokumenty potwierdzające spełnienie przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu | 1. prawidłowo wypełniony i podpisany formularz oferty (załącznik nr 1)
2. prawidłowo wypełniony i podpisany kwestionariusz ofertowy (załącznik nr 2) 3. parafowany wzór umowy (załącznik nr 3) 4. oświadczenie Dostawcy o spełnieniu przez niego warunków określonych w Ustawie o warunkach zdrowotnych żywności 5. oświadczenie Dostawcy o niepodleganiu wykluczeniu 6. podpisana karta informacyjna (załącznik nr 6). 7. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu |
Kryteria oceny ofert | Cena 100% |
Dyrektor
Anna Sajór
DAG.26.2.4.2022 Produkty suche
Posted by admin on wtorek, 24 maja, 2022 @ 2:37PM
Categories: przetargi-nieaktualne