DAG.26.1.3.2021 OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM W TRYBIE PODSTAWOWYM NA ZAKUP Z DOSTAWĄ MIĘSA I WĘDLIN W II PÓŁROCZU 2021 ROKU.
O nas
Celem naszego Domu jest zapewnienie mieszkańcom całodobowej opieki oraz zaspokojenie ich niezbędnych potrzeb zdrowotnych, edukacyjnych, społecznych oraz religijnych. Zakres i poziom świadczonych usług dostosowany jest do indywidualnych potrzeb mieszkańców. Człowiek oraz jego potrzeby postrzegane są indywidualnie i podmiotowo. Misją Domu jest Godne, Aktywne i Bezpieczne Życie.
Kontakt
Dom Pomocy Społecznej
ul. 1-go Maja 79
27-300 Lipsko
Województwo mazowieckie
Tel: 48 3782 342
Email: dyrektor@dpslipsko.pl
Ostatnio dodane
DAG.26.2.14.2024 OGŁOSZENIE – ZAPYTANIE OFERTOWE NA DOSTAWĘ PRODUKTÓW SUCHYCH
Znak sprawy DAG.26.2.14.2024 Lipsko, dnia 19.11.2024 r. OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM
DAG.26.1.4.2024 WYNIK ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO W TRYBIE PODSTAWOWYM NA JEDNORAZOWĄ DOSTAWĘ 34.000 LITRÓW GAZU PROPAN-BUTAN
DAG.26.1.4.2024 Lipsko, dnia 15.11.2024 r. Ogłoszenie o wyniku Dyrektor Domu Pomocy
Znak sprawy: DAG.26.1.3.2021 Lipsko, dnia 16.06.2021r.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM | |
Zamawiający | Dom Pomocy Społecznej w Lipsku
ul. 1 Maja 79, 27-300 Lipsko |
Przedmiot zamówienia | Zakup z dostawą mięsa i wędlin w II półroczu 2021 roku.
CPV 15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne |
Termin wykonania zamówienia | 01.07.2021 r. – 31.12.2021 r. |
Zakres zamówienia | Zgodnie z kwestionariuszem ofertowym (załącznik nr 1 do SWZ) |
Tryb postępowania | Tryb podstawowy – wariant I art. 275 pkt.1 u.p.z.p. |
Sposób uzyskania specyfikacji warunków zamówienia (SWZ) | – forma elektroniczna: strona internetowa www.dpslipsko.pl
– https://www.pzp.powiatlipsko.pl |
Termin składania ofert | 24 czerwiec 2021 do godz. 1000 |
Miejsce składania ofert | DPS Lipsko ul. 1 Maja 79, 27-300 Lipsko pokój nr 33
Zamówienie realizowane poprzez Platformę Zamówień Publicznych – https://www.pzp.powiatlipsko.pl |
Warunki oraz oświadczenia i dokumenty potwierdzające spełnienie przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu |
1. prawidłowo wypełniony i podpisany kwestionariusz ofertowy (załącznik nr 1 do SWZ)
2. parafowany wzór umowy (załącznik nr 2 do SWZ) 3. oświadczanie zgodnie z art. 125 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych o niewykluczaniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego (załącznik nr 3 do SWZ) 4. oświadczenie o spełnieniu przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 125 ust.1ustawy Prawo zamówień publicznych (załącznik nr 4 do SWZ) 5. oświadczenie Dostawcy o spełnieniu przez niego warunków określonych w Ustawie o warunkach zdrowotnych żywności 6. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu 7. podpisana karta informacyjna (załącznik nr 6 do SWZ). |
Wadium | Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium |
Kryteria oceny ofert | Cena 100% |
Termin związania ofertą | 30 dni |
Dyrektor
Anna Sajór
DAG.26.1.3.2021 Mięsa, wędliny II pół. 2021
Posted by admin on środa, 16 czerwca, 2021 @ 10:14PM
Categories: przetargi-nieaktualne