DAG.26.1.4.2020 OGŁOSZENIE O PRZETARGU NIEOGRANICZONYM NA ZAKUP Z DOSTAWĄ MIĘSA I WĘDLIN W I PÓŁROCZU 2021 ROKU.
O nas
Celem naszego Domu jest zapewnienie mieszkańcom całodobowej opieki oraz zaspokojenie ich niezbędnych potrzeb zdrowotnych, edukacyjnych, społecznych oraz religijnych. Zakres i poziom świadczonych usług dostosowany jest do indywidualnych potrzeb mieszkańców. Człowiek oraz jego potrzeby postrzegane są indywidualnie i podmiotowo. Misją Domu jest Godne, Aktywne i Bezpieczne Życie.
Kontakt
Dom Pomocy Społecznej
ul. 1-go Maja 79
27-300 Lipsko
Województwo mazowieckie
Tel: 48 3782 342
Email: dyrektor@dpslipsko.pl
Ostatnio dodane
DAG.26.2.14.2024 OGŁOSZENIE – ZAPYTANIE OFERTOWE NA DOSTAWĘ PRODUKTÓW SUCHYCH
Znak sprawy DAG.26.2.14.2024 Lipsko, dnia 19.11.2024 r. OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM
DAG.26.1.4.2024 WYNIK ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO W TRYBIE PODSTAWOWYM NA JEDNORAZOWĄ DOSTAWĘ 34.000 LITRÓW GAZU PROPAN-BUTAN
DAG.26.1.4.2024 Lipsko, dnia 15.11.2024 r. Ogłoszenie o wyniku Dyrektor Domu Pomocy
Znak sprawy: DAG.26.1.4.2020 Lipsko, dnia 08.12.2020r.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM | |
Zamawiający | Dom Pomocy Społecznej w Lipsku
ul. 1 Maja 79, 27-300 Lipsko |
Przedmiot zamówienia | Zakup z dostawą mięsa i wędlin w I półroczu 2021 roku.
CPV 15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne |
Termin wykonania zamówienia | 01.01.2021 r. – 30.06.2021 r. |
Zakres zamówienia | Zgodnie z kwestionariuszem ofertowym (załącznik nr 5 do SIWZ) |
Tryb postępowania | Przetarg nieograniczony (art. 39-46 u.p.z.p.) |
Sposób uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia (SIWZ) | – forma elektroniczna: strona internetowa www.dpslipsko.pl
– na wniosek wykonawcy forma pisemna: w siedzibie zamawiającego (DPS Lipsko ul. 1 Maja 79, 27-300 Lipsko, |
Termin składania ofert | 21 grudzień 2020 do godz. 1000 |
Miejsce składania ofert | DPS Lipsko ul. 1 Maja 79, 27-300 Lipsko pokój nr 33 |
Warunki oraz oświadczenia i dokumenty potwierdzające spełnienie przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu |
1. oświadczenie o spełnieniu przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (załącznik nr 1 do SIWZ) 2. oświadczenie zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych o niewykluczaniu z postępowania 3. oświadczenie o zapoznaniu się z SIWZ 4. parafowany wzór umowy (załącznik nr 4 do SIWZ) 5. prawidłowo wypełniony i podpisany kwestionariusz ofertowy (załącznik nr 5 do SIWZ) 6. oświadczenie Dostawcy o spełnieniu przez niego warunków określonych w Ustawie o warunkach zdrowotnych żywności 7. podpisana karta informacyjna (załącznik nr 7 do SIWZ). 8. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej – wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. |
Wadium | Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium |
Kryteria oceny ofert | Cena 100% |
Termin związania ofertą | 30 dni |
Dyrektor
Anna Sajór
DAG.26.1.4.2020 Mięsa i wędliny I półrocze 2021 r
Posted by admin on środa, 9 grudnia, 2020 @ 6:47AM
Categories: przetargi-nieaktualne