Zapytanie Ofertowe na Jednorazową Dostawę Produktów Suchych
O nas
Celem naszego Domu jest zapewnienie mieszkańcom całodobowej opieki oraz zaspokojenie ich niezbędnych potrzeb zdrowotnych, edukacyjnych, społecznych oraz religijnych. Zakres i poziom świadczonych usług dostosowany jest do indywidualnych potrzeb mieszkańców. Człowiek oraz jego potrzeby postrzegane są indywidualnie i podmiotowo. Misją Domu jest Godne, Aktywne i Bezpieczne Życie.
Kontakt
Dom Pomocy Społecznej
ul. 1-go Maja 79
27-300 Lipsko
Województwo mazowieckie
Tel: 48 3782 342
Email: dyrektor@dpslipsko.pl
Ostatnio dodane
DAG.26.1.5.2024 WYNIK – ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO NA ZAKUP Z DOSTAWĄ MIĘSA I WĘDLIN W I PÓŁROCZU 2025 ROKU
DAG.26.1.5.2024 Lipsko, dnia 20.12.2024 r. Ogłoszenie o wyniku Dyrektor Domu Pomocy
DAG.26.2.19.2024 OGŁOSZENIE – ZAPYTANIE OFERTOWE NA ZAKUP Z DOSTAWĄ JAJEK
Znak sprawy: DAG.26.2.19.2024 Lipsko, 11.12.2024 r. OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM Zamawiający
Znak sprawy DAG.26.2.4.2017
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM |
|
Zamawiający | Dom Pomocy Społecznej w Lipsku
ul. 1-go Maja 79, 27-300 Lipsko |
Przedmiot zamówienia | Jednorazowa dostawa produktów suchych typu mąka, cukier, przyprawy. |
Termin wykonania zamówienia | 06-07.06.2017 r. |
Zakres zamówienia | Zgodnie z kwestionariuszem ofertowym (załącznik nr 1) |
Tryb postępowania | Wartość netto zamówienia mniejsza od 30.000 EURO, Zapytanie ofertowe |
Sposób uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia (SIWZ) | – forma elektroniczna: strona internetowa www.dpslipsko.pl
– na wniosek wykonawcy forma pisemna: w siedzibie zamawiającego (DPS Lipsko ul. 1-go Maja 79, 27-300 Lipsko, pokój 33) |
Termin składania ofert | 31.05.2017 godz. 1000 |
Miejsce składania ofert | DPS Lipsko ul. 1-go Maja 79, 27-300 Lipsko, pokój nr 33 |
Warunki oraz oświadczenia i dokumenty potwierdzające spełnienie przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu | 1. prawidłowo wypełniony i podpisany kwestionariusz ofertowy (załącznik nr 1)
2. parafowany wzór umowy (załącznik nr 2) 3. oświadczenie Dostawcy o spełnieniu przez niego warunków określonych w Ustawie o warunkach zdrowotnych żywności 4. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu |
Kryteria oceny ofert | Cena 100% |
Dokumentacja przetargu: kliknij, aby pobrać.
Posted by admin on środa, 24 maja, 2017 @ 4:49PM
Categories: przetargi-nieaktualne