OGŁOSZENIE – DAG.26.2.6.2020 ZAPYTANIE OFERTOWE NA ZAKUP Z DOSTAWĄ MIĘSA I WĘDLIN
O nas
Celem naszego Domu jest zapewnienie mieszkańcom całodobowej opieki oraz zaspokojenie ich niezbędnych potrzeb zdrowotnych, edukacyjnych, społecznych oraz religijnych. Zakres i poziom świadczonych usług dostosowany jest do indywidualnych potrzeb mieszkańców. Człowiek oraz jego potrzeby postrzegane są indywidualnie i podmiotowo. Misją Domu jest Godne, Aktywne i Bezpieczne Życie.
Kontakt
Dom Pomocy Społecznej
ul. 1-go Maja 79
27-300 Lipsko
Województwo mazowieckie
Tel: 48 3782 342
Email: dyrektor@dpslipsko.pl
Ostatnio dodane
DAG.26.2.19.2024 OGŁOSZENIE – ZAPYTANIE OFERTOWE NA ZAKUP Z DOSTAWĄ JAJEK
Znak sprawy: DAG.26.2.19.2024 Lipsko, 11.12.2024 r. OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM Zamawiający
DAG.26.2.18.2024 OGŁOSZENIE – ZAPYTANIE OFERTOWE NA ZAKUP Z DOSTAWĄ RYB I WARZYW MROŻONYCH
Znak sprawy: DAG.26.2.18.2024 Lipsko, 11.12.2024 r. OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM Zamawiający Dom
Znak sprawy: DAG.26.2.6.2020 Lipsko, 16.06.2020 r.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM | |
Zamawiający | Dom Pomocy Społecznej w Lipsku
ul. 1 Maja 79, 27-300 Lipsko |
Przedmiot zamówienia | Zakup z dostawą mięsa i wędlin |
Termin wykonania zamówienia | 01.07.2020 r. – 31.12.2020 r. |
Zakres zamówienia | Zgodnie z kwestionariuszem ofertowym (załącznik nr 2) |
Tryb postępowania | Wartość netto zamówienia mniejsza od 30.000 EURO, Zapytanie ofertowe |
Sposób uzyskania specyfikacji zamówienia | – forma elektroniczna: strona internetowa www.dpslipsko.pl |
Termin składania ofert | 23.06.2020 r. godz. 800 |
Miejsce składania ofert | DPS Lipsko ul. 1 Maja 79, 27-300 Lipsko
e-mail: techniczny@dpslipsko.pl |
Warunki oraz oświadczenia i dokumenty potwierdzające spełnienie przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu |
1. prawidłowo wypełniony i podpisany formularz oferty (załącznik nr 1)
2. prawidłowo wypełniony i podpisany kwestionariusz ofertowy (załącznik nr 2) 3. parafowany wzór umowy (załącznik nr 3) 4. oświadczenie Dostawcy o spełnieniu przez niego warunków określonych w Ustawie o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz Rozporządzeniach Ministra Zdrowia (załącznik nr 4). 5. podpisana karta informacyjna (załącznik nr 5) 6. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej – wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. |
Kryteria oceny ofert | Cena 100% |
Dyrektor
Anna Sajór
DAG.26.2.6.2020 Mięso, wędliny
Posted by admin on wtorek, 16 czerwca, 2020 @ 11:18PM
Categories: przetargi-nieaktualne